Profil på BadmintonPeople:
Man tilmelder sig selv til åbne individuelle stævner på www.badmintonpeople.dk. Du skal som det første oprette en profil i systemet:
Fremgangsmåden er, at man går ind på hjemmesiden/portalen og tilmelder sig. Man skal indtaste navn og e-mail, herefter får man en mail med et aktiveringslink som skal aktiveres. I forbindelse med aktiveringen indtaster man sin egen fremtidige adgangskode, som er personlig. Man får nu adgang til portalen, herunder bl.a. at søge på stævner og foretage tilmelding+betaling til åbne stævner.
Der er i øvrigt mange andre faciliteter på denne portal, som du kan læse mere om.

Tilmelding til åbne stævner:
Stævnetilmelding sker herefter via Badmintonpeople.dk. Trænerne kan oplyse nærmere herom.Ungdomsspillere i Lindholm Badminton Klub opfordres til at deltage i de individuelle stævner som både DBF og DGI arrangerer.Gennem individuelle stævner optjenes point til ungdomsklassifikationen. Nye spillere starter i D-rækken og efterhånden som der optjenes point rykkes videre til C, B, A fra U13 også M og E. Regler for optjening af point kan ses på www.badminton.dk under "Turneringer og mesterskaber" – "Love og regler".

Hvor er afholdes der stævner?
På DBF-sæsonplan og DGI-stævnekalender, samt på hjemmesiden www.badmintonpeople.dk kan du finde de stævner der afvikles i din årgang og række.
Som begynder er det muligt at finde mange stævner i lokalområdet, men efterhånden som du rykker op i rækkerne må du regne med at skulle køre lidt længere for at der er spillere nok til oprettelse af rækkerne.

Som spiller skal du som sagt selv sørge for at melde dig til stævner og foretage betaling med dankort. Vi opfordrer vores spillere til at komme ud til mange stævner - det giver både sportslige oplevelser, men også mange sociale oplevelser. Det er muligt at deltage i både single, double og mix. Du kan aftale med en fra egen klub eller fra en anden klub, at I skal spille double sammen, eller du kan melde dig til med x-makker, så prøver arrangørerne at sætte jer sammen.

Spillerlicens.
Det skal bemærkes, at der i forbindelse med tilmelding til det første stævne samtidig vil blive opkrævet beløb for spillerlicens. Dette gælder ikke D-spillere.

Stævnegebyrer:

Det som jeg skal bruge af oplysninger er:
Navn, stævnedato og sted, række (f.eks. U11D), kategori(er) (single, double, mixdouble), samt stævnegebyrerne(beløbsstørrelser), kontonummer hvortil pengene skal overføres (vær nu helt præcis her)

Er du i tvivl om noget?
Er der spørgsmål til ovenstående, må I gerne kontakte USU-formand Jakob Præstgaard Jensen på tlf. 60867398 eller på mail abjpj@stofanet.dk

(Juni 2017)

USU, LBK

Sponsorer - Sub

SparNord webbanner.jpg

coolshop banner
KLIK PÅ BANNER OG KØB IND

sponsors1