Corona forholdsregler:

Alle spillere/besøgende i klubben skal overholde følgende forholdsregler:
  • Sprit hænderne af ved de opstillede håndspritstandere
  • Hold afstand i hallen uden for banerne. Der er aftegnet streger på bænkene til pause/eget udstyr som skal overholdes. Benyt gerne bænkene i begge sider af hallen.
  • Omklædning må gerne bruges, men her skal der sprittes/tørres af på bænken når man er færdig. Der er opstillet servietter i omklædning til dette. Ligeledes skal hver anden bruser anvendes.
  • Klublokalet må gerne bruges til hygge, men brug her hver anden stol (1 meters afstand) og sprit af efter brug.

Velkommen til Lindholm Badminton Klub

Læs dette grundigt inden du går i gang med at tilmelde dig:

Lidt oplysninger om Klubmodul:
I det nye administrationssystem (Klubmodul) er der online tilmelding og samtidig betaling af kontingent med kreditkort. Dette er obligatorisk for alle. Ved betaling af kontingent tilmelder du samtidig dit betalingskort, således at kontingent automatisk trækkes fra betalingskortet.
Bare rolig, dine kortoplysninger opbevares sikkert og krypteret hos DIBS A/S. Du kan til enhver tid udmelde dig. Nærmere forklaring om betalingsvilkår fremgår i tilmeldingsprocessen samt af Handelsbetingelser.
OBS I betalingsprocessen (3D secure vinduet) hvor der skal bekræftes med engangskode, vil prisen stå forkert til DKK 1,00. Se bort fra dette og fortsæt betalingen.

Betalingkort der kan anvendes er:
  • Dankort / VISA-Dankort
  • MasterCard
  • Maestro
  • VISA
  • VISA Electron
PS. Det er ikke muligt at anvende MobilePay, da MobilePay kun kan anvendes til engangsbetalinger.