I forbindelse med DR's store Sportsgalla show i Boxen i Herning, blev Gitte Paulsen kåret som "Årets Energibundt", som udløser en pengepris på 75000 kr. Heraf går de 25000 til Gitte og de 50000 til klubben.

Her i LBK er det ikke overraskende at Gitte vandt prisen. Hvem ellers??
Igennem mange år har Gitte ydet en uvurderlig indsats for badminton på ALLE niveauer i hele Nordjylland og i LBK har vi været så heldige, at Gitte i en del af de mange år, har haft base hos os.

Uden initiativrige indstillere, var der jo aldrig nogen i energifirmaet Ørsted eller i Dansk Idræts Forbund, der havde fået øje på Gitte's indsats.
Så derfor en MEGET stor tak til indstillerne for at tage initiativet og lykkes med at lave en meget flot "branding" (som det vist hedder i dag) af Lindholm Badminton Klub på landsdækkende TV.

/Kurt