Vi nærmer os afslutningen på en rigtig fin forårssæson 2019.
Nu kommer sommerferien inden vi atter åbner haldøren til den nye efterårssæson 2019.
Læs venligst nedenstående grundigt. Det vil spare både dig som medlem og os som ledere for unødigt "bøvl".

1. Ang. afslutningen af forårssæsonen:
    • Normalt fortsætter vi træningen maj måned ud, men de sidste dage i maj måned er al træning desværre aflyst, fordi en anden bruger har booket "vores" hal: Det drejer sig om onsdag 29/5, torsdag 30/5 og fredag 31/5.
    • Hvis du her ved forårssæsonens afslutning har besluttet, at du ikke mere vil spille badminton i vores forening, beder vi dig allerede nu meddele os dette på mail infolindholm@gmail.com eller på sms 61788336. Oplys venligst i begge tilfælde fulde navn og adresse.
      Det er en stor lettelse for os, at vide det allerede nu og du slipper for at modtage en opkrævning til efteråret.

2. Sommertræning i juni måned for alle medlemmer.
    • Vi tilbyder "sommertræning i åben hal" uden organiseret træning - men med voksen tilstedeværelse - for ungdom og alle voksne medlemmer. For begge grupper gælder det, at du selv skal "medbringe" mod-/medspiller/makker, så du er sikker på at have en passende modstander. For ungdomsspillere er tilbudet gratis, medens voksne skal indbetale 100 kr. på klubbens MobilePay nummer 18924 med beskeden "sommertræning".
      HALLEN ER ÅBEN PÅ FØLGENDE TIDER:
      - Ungdom: Mandag og torsdag kl. 16.00-19.00
      - Voksne: Mandag og torsdag kl. 19.00-21.00

3. Den nye efterårssæson 2019-20.
    • Første træning efter sommerferien er mandag d. 12/8.
      Hvis du ikke har hørt andet, skal du træne/spille på de samme tidspunkter, som du gør nu.
    • Alle nuværende medlemmer modtager i slutningen af juli måned med posten et opkrævningskort på efterårets kontingent. Mange faste medlemmer er tilmeldt PBS betalingsservice. Men medlemmer der betaler via indbetalingskortet eller online elektronisk (se her hvordan man gør det https://www.lindholmbadmintonklub.dk/online-betaling-hvordan.html) bedes gøre det hurtigst muligt efter 1. august. Det vil være en stor arbejdsmæssig lettelse for klubbens administration af kontingentindbetalingerne.
      På forhånd 1000 tak!!

4. Søg informationer.
    • I en forening som Lindholm Badminton Klub, kan det være svært at udbrede vigtig information til alle - både til "menige" medlemmer og til ledere/trænere. Derfor er det vigtigt, at ALLE selv gør en indsats for at følge med i "informationsstrømmen".
      Klubben har forskellige kanaler, hvorigennem vigtige og mindre vigtige oplysninger bringes. Se dem her og orientér dig løbende i dem.
      • www.lindholmbadmintonklub.dk
        Nyheder, info om kendte aflysninger, kontaktoplysninger på besyrelses- og udvalgsmedlemmer og trænere, aktuelt indmeldte og udmeldte ungdomsmedlemmer, kalender med alle hold-hjemmekampe, link til BadmintonPeople med kampprogram og stillinger i holdturneringen..... og meget andet.
      • lindholm.halbooking.dk
        H
        er kan du finde den aktuelle uge-spilleplan: Hvor og hvornår er der ledige baner? Hvornår træner de forskelllige hold fra og til? Hvad koster det halvårligt at spille på de forskellige hold? Og ikke mindst: Her skal nye medlemmer tilmelde sig og kan efterfølgende logge sig ind og betale kontingent online, hvis det er det man gerne vil.
      • Facebooksider og -grupper: