1. Find generel information her https://lindholm.halbooking.dk/newlook/default.asp under menuen "HOLD OG PRISER".
  2. Tilmeld dit barn ved at udfylde formularen "TILMELD NYT MEDLEM" på ovenstående side. Efterfølgende får du en informationsmail fra klubbens indmeldelses sekretær bl.a. vedr. kontingent
  3. Mød op mandage (første gang er mandag 12/8) kl. 17.00 eller kl. 18.00 og få en snak med vores trænere om, hvilken tid og hvilket hold, der er en mulighed for dit barn. Sørg for at barnet er i idrætstøj/sko. Der er mulighed for at være med!
    Vi har ketsjere til udlån, hvis dit barn ikke selv har én.
  4. Dit barn kan prøvespille et par uger inden vi beder dig betale den halvårlige kontingent på 600 kr. Hvis dit barn efter prøveperioden alligevel ikke ønsker at gå til badminton, giver I blot indmeldelsessekretæren besked på infolindholm@gmail.com. Så sletter vi barnet igen og det koster dig ikke noget.

Har du yderligere spørgsmål, så kontakt Kurt Jeppesen på infolindholm@gmail.com eller på 61788336.