I en forening som Lindholm Badminton Klub, kan det være svært at udbrede vigtig information til alle - både til "menige" medlemmer og til ledere/trænere. Derfor er det vigtigt, at ALLE selv gør en indsats for at følge med i "informationsstrømmen".
Klubben har forskellige kanaler, hvorigennem vigtige og mindre vigtige oplysninger bringes. Se dem her og orientér dig løbende i dem.

• www.lindholmbadmintonklub.dk
    Nyheder, info om kendte aflysninger, kontaktoplysninger på besyrelses- og udvalgsmedlemmer og trænere, aktuelt indmeldte og udmeldte ungdomsmedlemmer, kalender med alle hold-hjemmekampe, link til BadmintonPeople med kampprogram og stillinger i holdturneringen..... og meget andet.
  • lindholm.halbooking.dk
    H
    er kan du finde den aktuelle uge-spilleplan: Hvor og hvornår er der ledige baner? Hvornår træner de forskelllige hold fra og til? Hvad koster det halvårligt at spille på de forskellige hold? Og ikke mindst: Her skal nye medlemmer tilmelde sig og kan efterfølgende logge sig ind og betale kontingent online, hvis det er det man gerne vil.
  • Facebooksider og -grupper: