I bedste afslappede Lindholm-stil var der stablet en flot, hyggelig og velbesøgt reception på benene. Ingen behøvede at tørste eller sulte!

Væggene var dekoreret med et hav af fotos fra de sidste mange år. Dér var der lejlighed til at se fordums klubkammerater "dengang de havde hår" og måske vejede nogle kg mindre end nu. Men fælles for alle de gamle billeder, var at de viste den glæde og det fællesskab, der altid har været karakteristisk for stemningen i Lindholm Badminton Klub. Ud over at genopfriske "fortiden" vha. billederne, var der også rig lejlighed til at få en snak og udveksle erindringer med nuværende og tidligere medlemmer/spillere.

Formand Morten Lyngø holdt en fin tale, der både pegede tilbage og fremad. I forbindelse med talen blev Dan Bendix Christensen og Kurt Jeppesen udnævnt til æresmedlemmer af klubben som en påskønnelse af mangeårig frivillig indsats for klubben.

Måske mest af hensyn til de mange børn og unge, var der "åben hal", således at der var mulighed for at forbrænde nogle af de kalorier, der blev indtaget under selve receptionen. En mulighed som andre end de unge benyttede sig af.

I forbindelse med klubbens jubilæer, er der tidligere blevet skrevet et lille resumé af udviklingen og forholdene i klubben siden det seneste jubilæum. Det er der også denne gang. Se det her.

Tak for diverse gaver og mange tak til arrangørgruppen - herunder dem der under receptionen sørgede for fyldte fade og oprydningen undervejs!

/KJ