Velkommen Lindholm Badminton Klub, i daglig tale "LBK". Klubben hører hjemme i Nørresundby i bydelen Lindholm.
Se her hvor vi holder til.


I vores vedtægter står der....
- at et af foreningens formål er at tilbyde kvalitet for ALLE medlemmer, således at der gives plads og udviklingsmuligheder for alle kategorier af medlemmer, altså både de sportsligt ambitiøse og motionsspillere i alle aldersgrupper.
Dog! Alt begrænset af de givne resourcerammer (lederkræfter og økonomi). I forbindelse hermed står der også i klubbens vedtægter, at det også er et mål, at aktivere flest mulige medlemmer i klubbens drift.

Både i vores ungdoms- og seniorafdeling arbejder vi ud fra et træningskoncept, der har det formål at give optimale mulighed for sportslig udvikling for alle ambitionsniveauer. Men vi er også bevidste om, at økonomiske og menneskelige ressourcer begrænser os. I øjeblikket prioriterer LBK ressourcerne til begynder- og breddearbejdet på bekostning af elitearbejde.

Organisatorisk
Det formelle omkring valg og sammensætning af bestyrelse og udvalg er smidigt i LBK.
F.eks. kan der vælges et variabelt antal medlemmer til bestyrelse og udvalg alt efter behov og interesse. Vores mål er, at det skal være nemt og smidigt at aktiviere medlemmer med lyst og overskud i kortere eller længere tid. Vi bestræber os på at uddelegere opgaverne på flest mulige - også gerne personer, der ikke er formelt medlem af bestyrelse eller udvalg. Der er plads til alle der vil gi' en hånd med - "stor eller lille".....

Lær os at kende...
Hvis du kunne tænke dig at lære klubben bedre at kende, har du mulighed for i første omgang at orientere dig på vores hjemmeside, som du øjensynlig har fundet!!
Giver det dig yderligere lyst til et nærmere bekendtskab - f.eks. i form af et medlemskab, så klik her.

Klik på emnet for at se flere informationer om:

  1. Bestyrelse og udvalg (navne og kontaktadresser).
  2. Klubbens aktuelle vedtægter.
  3. LBK politikker (Samvær mellem voksne og børn samt rygning og alkohol)
  4. Sponsorkoncept 2019-20
  5. Generalforsamlings referater fra de seneste år.
  6. LBK's historie
  7. Her bor vi

Sponsorer - Home

coolshop banner
KLIK PÅ LOGOET OG KØB IND

SparNord webbanner.jpg

sponsors1

FC beton  RSL Logo 1  sponsorer4   CM transport. Logo  Haugaard maskinfabrik logo