Turneringsspillere.
Normalt er der træning én gang om ugen (tirsdag eller torsdag), men træning 2 gange ugentligt kan arrangeres efter aftale med SSU og træner Claus Hansen.
På turneringsholdene kan kun spillere deltage, der har et passende badmintonmæssigt niveau. Træner Claus Hansen tager i samarbejde med SSU stilling til, hvad der er et "passende niveau".
Som udgangspunkt er man seniorspiller, når man er fyldt 17 år, men alt efter modenhed og spillemæssigt niveau, kan yngre spillere også deltage i senior turneringstræningen og i seniorholdkampe.
Se her hvilke voksen holdturneringsrækker LBK deltager i, i 2018-19

Motionister.
Enten på fællestræningshold eller som brugere af den samme faste bane enten parvis eller 4 sammen. På disse kategorier kan alle deltage i det omfang der er plads på holdet/spilletiden.
Vores voksenmotionister er typisk fra 20 år og opefter. Men yngre kan naturligvis også blive medlem med en fast bane tid eller på fællestræningshold.

Træningstider 2018-19.
Se ledige banetider (til motionister med ønske om fast bane) og træningstider for de øvrige voksen turnerings- og motionisthold her.
Kontakt infolindholm@gmail.com eller ring 61788336, for at høre nærmere om hvilket hold, der passer til dig.

Kontingent.
Se kontingent- og boldpengesatserne her https://lindholm.halbooking.dk/newlook/proc_info.asp Klik på menupunktet "Hold og priser".

Voksen holdturnering 2018-19.
Klik her for at se spilleplaner, resultater og aktuelle stillinger for alle klubbens seniorhold i holdturneringen 2018-19.
- Læs mere om trænere og holdledere her

Kom og overvær holdenes hjemmekampe i Løvvanghallen.
Se hvornår de afvikles i LBK's  AKTIVITETSKALENDER klik her..

Indmelding.
Er du interesseret i at blive medlem, så få flere informationer på denne side

Sponsorer - Home