Looplogodelt Som medlem i Lindholm Badminton Klub tilbyder LOOP i Nørresundby (Løvvangcenteret) dig en fast pris på kr. 189,- pr. måned. Denne pris gælder hele husstanden. Derudover vil LOOP i Nørresundby gerne tilbyde badmintonklubbens medlemmer 10 dages gratis uforpligtende prøvetræning 
Der skal medbringes seneste kontingentindbetaling samt id ved oprettelse.

LOOP er et unikt træningskoncept, der sikrer dig en velafbalanceret træning af hele kroppen – både styrke og kondition – på kun 24 minutter.

LOOP bygger på et effektivt og enkelt træningsprogram, der kan bruges af alle – fra den uøvede og utrænede motionist til eliteidrætsudøveren. Et koncept, hvor man automatisk får trænet alle muskelgrupper – hurtigt, effektivt og uden ventetid. Vi har medlemmer op til 90 år. Alle kan være med. LOOP har ingen spejle eller smarte dresscodes.

Hos LOOP finder du et helt andet miljø end i de traditionelle fitness- og styrkecentre. Bl.a. er vores tilbud om afskærmede cirkler kun for kvinder en stor succes, der er med til at understøtte ideen om et afslappet og hyggeligt miljø, hvor alle kan komme, som de er. LOOP er med andre ord den hurtigste vej til en sundere krop. LOOP fokuserer på balanceret træning af HELE kroppen, så søger man store overarme er LOOP ikke stedet man skal søge hen.

Du kommer og går som du vil. Man er altså ikke bundet op af faste tidspunkter, men kommer, når man lige har 24 minutter til rådighed.

Personalet er altid tilstede i åbningstiden, hvilket sikrer, at man altid er under opsyn, og derved opnår en større tryghed i at udføre øvelserne korrekt.

Se mere på http://loopfitness.com/da/norresundby/